کاشت ناخن ، ناخن عضوی در حاشیه بدن ما که دارای فواید بسیاری می باشد این عضو کراتینی سیستم پوشش بدن که مانند: نمایشگری حساس در بدن ما تصویر کردن کمی ها و کاستی ها است نیازدارد.
به عنوان عضوی بی روح، قابلیت تغییر پذیری داشته و به یکی از وجوه زیبایی بانوان تبدیل می گردد و در فصل های مختلف و در واقع نور خورشید نقش زیادی در رشد ناخن ها دارند و در، فصل گرما بهتر رشد می کنند.
دلایل داشتن کاشت ناخن
کاشت ناخن در کشور ما رواج زیادی پیدا کرده و کسانی که به سمت کاشت ناخن میروند هر کدام دلایلی برای انجام این عمل دارند، نداشتن ناخن و یا کندن آنها و یا زیبا تر شدن ناخن ها از جمله دلایل کاشت ناخن است ولی بیشتر کسانی که ناخن های طبیعی خود رشد خوبی ندارند از این روش استفاده می کنند و کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است چون مانع آنها می شود. این ناخن های مصنوعی در انداه های مختلف و در رنگ های طبیعی و متنوعی موجود می باشند. توجه داشته باشید کسانی که بیماری های عفونی و یا قارچی دارند کاشت ناخن را انجام ندهند زیرا این کار باعث پیشرفت بیماریشان می شود و باعث می شود بیماریشان از چشم دور بماند.
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن
با اجسام آلوده تماس نداشته باشید، مراقبت کنید تا به ناخن های تان ضربه ای وارد نشود، از کار با مواد شیمیایی و بدون دستکش خود داری کنید، حضور در آب استخر عمومی می تواند باعث تشدید بروز بیماری های قارچی در ناحیه ناخن های کاشته شده می شود، در کارهای روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد ممکن از دستکش استفاده کنید.
نتیجه گیری
مزایای کاشت ناخن، که برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند و قصد ترک این عادت بد را دارند یکی از مزایای کاشت ناخن می باشد و عوارض کاشت ناخن، باعث نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می شود و تغییر رنگ ناخن، کدر شدن و رشد کم ناخن از عوارض این اقدام است.