طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گریل کردن!
طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گریل کردن!

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گریل کردن!، آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شده‌اید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ می‌توانید از گزینه‌های خلاقانه و سالم‌تری  همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید. تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه می‌شوند و طعم بی نظیری دارند.

میگوی گریل شده ایتالیایی

میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچک‌تر معمولا سخت کباب می‌شوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان کلی: ۲۰ دقیقه

برای: ۴ نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • ۳۴۹ کالری
  • ۲۰ گرم چربی
  • ۲ گرم فیبر
  • ۲۵ گرم پروتئین
  • ۱۹ گرم کربوهیدرات
  • ۷۳۳ میلی گرم سدیم
  • ۱ میلی گرم آهن
  • ۱۳۳ میلی گرم کلسیم

بهتر است بدانید!

میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.

مواد لازم:

  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۷۰۰ گرم میگوی بزرگ
  • روغن دانه انگور
  • دو پیمانه منداب
  • یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
  • یک دوم پیمانه پیاز قرمز
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه

طرز تهیه:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.

شبکه‌های گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.

منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.

تاکوی استیک

گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان کلی: ۳۰ دقیقه

برای: ۴ نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • ۳۹۰ کالری
  • ۱۹ گرم چربی
  • ۴ گرم فیبر
  • ۲۵ گرم پروتئین
  • ۳۴ گرم کربوهیدرات
  • ۵۹۹ میلی گرم سدیم
  • ۲ میلی گرم آهن
  • ۱۳۷ میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

  • ۴۵۳ گرم گوشت مخصوص استیک
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
  • دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
  • یک قاشق چایخوری پوست لیمو
  • روغن دانه انگور
  • سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
  • یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
  • گشنیز
  • پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
  • ۸ قاچ لیموی تازه برای سرو

طرز تهیه:

گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید. بعد از اتمام کار، آن را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.

برگرفته از سایت مجله سلامت