طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گریل کردن!، آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شدهاید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ میتوانید از گزینههای خلاقانه و سالمتری همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید. تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه میشوند و طعم بی نظیری دارند.
میگوی گریل شده ایتالیایی
میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچکتر معمولا سخت کباب میشوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان کلی: ۲۰ دقیقه
برای: ۴ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۳۴۹ کالری
- ۲۰ گرم چربی
- ۲ گرم فیبر
- ۲۵ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم کربوهیدرات
- ۷۳۳ میلی گرم سدیم
- ۱ میلی گرم آهن
- ۱۳۳ میلی گرم کلسیم
بهتر است بدانید!
میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.
مواد لازم:
- دو قاشق غذاخوری عسل
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۷۰۰ گرم میگوی بزرگ
- روغن دانه انگور
- دو پیمانه منداب
- یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
- یک دوم پیمانه پیاز قرمز
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکههای گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
تاکوی استیک
گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان کلی: ۳۰ دقیقه
برای: ۴ نفر
اطلاعات تغذیه ای
- ۳۹۰ کالری
- ۱۹ گرم چربی
- ۴ گرم فیبر
- ۲۵ گرم پروتئین
- ۳۴ گرم کربوهیدرات
- ۵۹۹ میلی گرم سدیم
- ۲ میلی گرم آهن
- ۱۳۷ میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- ۴۵۳ گرم گوشت مخصوص استیک
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
- دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
- یک قاشق چایخوری پوست لیمو
- روغن دانه انگور
- سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
- یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
- گشنیز
- پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
- ۸ قاچ لیموی تازه برای سرو
طرز تهیه:
گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید. بعد از اتمام کار، آن را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.
برگرفته از سایت مجله سلامت